Uzņēmuma ER-B, IK darbības joma un tā attīstība nākotnē - Ševčenko, Elīna (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba „Uzņēmuma „ER-B” darbības joma un tā attīstība nākotnē” mērķis ir izpētīt uzņēmuma darbības jomu, kas ir poligrāfijas nozare, kādas ir tās stiprās un vājās puses, kā arī kādas tieši ir uzņēmuma IK „ER-B” iespējamās attīstības iespējas poligrāfijas nozarē. Izmantojot statistiskas datus un uzņēmuma pieredzi, tika veikta poligrāfijas nozares analīze un pamatojoties uz teoriju, kā arī statistikas datiem, tika analizēti iespējamie uzņēmuma attīstībai nepieciešamie finansējuma avoti. Uzņēmums ER-B tika reģistrēts 2008. gada 03. novembrī kā Individuālais komersants un ņemot vērā tā straujo attīstību tam nepieciešams paplašināt savu darbību, ja šobrīd, tas strādā uz ārpakalpojumu pamata, kā starpnieks starp tipogrāfijām un gala klientu, tad tuvākajā nākotnē, saņemot nepieciešamo finansējumu, tas varētu uzsākt pats ražot produkciju gala klientiem. Atslēgvārdi: poligrāfija, uzņēmējdarbība, finansēšana, ražošana.

The purpose of the Bachelor’s paper “Area of activities of the company “ER-B” and its development in the future” is to study the area of activities of the company, which is in the printing and publishing industry, its strengths and weaknesses as well as its development possibilities in particular for the company ER-B, IK. The analysis of the printing and publishing industry was performed, using statistical data and the company’s practice, and the potential funding sources for the development of the company were analysed on the basis of theoretical knowledge as well as statistical data. The company ER-B was registered on 3 November 2008 as an individual merchant and, taking into account its rapid growth, it is necessary to expand its activities. Insofar as the company currently works on the basis of outsourcing as a mediator between publishing houses and the end customer, then in the nearest future upon receiving the necessary funding it may be able to start working as a manufacturer for its end customers. Key words: publishing, business activities, funding, manufacturing.
Area of activities of the company's "ER-B" and it's development in the future
Keywords: Ekonomika