Karbonilsavienojumu koncentrācijas noteikšana gaisa paraugos - Švedovs, Jurijs (Latvijas Universitāte, 2008)
Darbā gaitā tika analīzēti formaldehīdu saturošie gaisa paraugi ar dāžādām noteikšanas metodēm. Apskatīti paraugu savākšanas paņēmieni. Noteikta metodes atgūstamība, atkārtojamība, linearitāte un noteikšanas robeža. Izvērtētas dažādo metožu trūkumi un priekšrocības.

In work were analyzed air samples which contain formaldehyde using different determination methods. Sampling methods were reviewed. Method’s recovery, repeatability, linearity and detection limit have been detected. Different methods‘ advantages and disadvantages were estimated.
Determination of Carbonyl Compound Concentration in Air Samples
Keywords: Ķīmija