2-3 gadīgu bērnu sīkās motorikas attīstības sekmēšana izmantojot netradicionālus zīmēšanas materiālus - Freidenfelde, Laine (Latvijas Universitāte, 2025)
Darba autore: Laine Freidenfelde Darba vadītājs: Antra Randoha Kvalifikācijas darba tēma: “2-3 gadīgu bērnu sīkās motorikas attīstības sekmēšana izmantojot netradicionālus zīmēšanas materiālus” Pētījuma mērķis: teorētiski analizēt un praktiski izpētīt 2-3 gadīgu bērnu pirkstu sīkās motorikas attīstības sekmēšanas iespējas vizuālajā mākslā, izmantojot netradicionālus zīmēšanas materiālus. Pētījuma jautājums: kā netradicionālie materiāli sekmēs 2-3 gadīgu bērna pirkstu sīko motoriku. Kavlifikācijas darbs veidots no 2 nodaļām un 9 apakšnodaļām. 1 pielikums. Darbā ietvertas 3 tabulas un 8 attēli. Darbā ir izmantoti 30 avoti. Darba apjoms ir 40lpp.

Author: Laine Freidenfelde Supervisor: Antra Randoha Title of the Qualification Paper: “Promoting the development of small motor for children 2-3 years of age by means of non-literal drawing materials” Aim of the Study: To theoretically analyze and practically explore how the use of non-traditional drawing materials in visual arts can foster the development of fine motor skills in 2–3-year-old children. Research Question: How do non-traditional materials promote the fine motor skills of 2–3-year-old children? The qualification paper consists of 2 chapters and 9 subchapters. It includes 1 appendix, 3 tables, and 8 figures. A total of 30 sources have been used. The length of the paper is 40 pages.
Promoting the development of fine motor skills of 2-3-year-old children using non-traditional drawing materials
Keywords: Izglītības zinātnes; pirkstu; sīkā; motorika; roku; motorikas