Naudas, kredīta un nodokļu politika. 1. krājums - Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte, Finansu un kredīta katedra (Datorzinību Centrs, 1998)
Grāmatā analizēti otrās brīvvalsts naudas, kredīta un nodokļu nozīmīgākie procesi kopš Latvijas neatkarības atgūšanas. Kritiski vērtēti finansu, banku u.c. uzņēmējdarbības sfēras rezultāti un uz tā pamata izvirzīti priekšlikumi finansu sistēmas pilnveidošanai.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Bankas un banku darbība; Fiskālā politika; Nodokļu politika; Kredīti; Investīcijas; Vērtspapīru tirgus; Finanšu sistēma Latvijā