Ūdens tūrisma attīstība Jūrmalas pilsētā - Kaire, Ieva (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba „Ūdens tūrisma attīstība Jūrmalas pilsētā” mērķis ir sagatavot ūdens tūrisma attīstību veicinoša projekta tehniski ekonomisko pamatojumu un projekta rokasgrāmatu, pielietojot specifiskās projektu izstrādes un vadīšanas metodes un instrumentus. Darba pirmajā daļā tiek veikta izpēte par pašreizējo situāciju Jūrmalas pilsētā ūdens tūrisma jomā, otrajā daļā tiek piedāvāti un izvērtēti vairāki alternatīvi risinājumi galvenās izvēlētās problēmas – nav attīstīts jahtu tūrisms – risināšanai un sagatavots projekta priekšlikums labākajai alternatīvai. Darba trešajā daļā tiek sagatavota projekta rokasgrāmata, pielietojot specifiskās projektu vadīšanas metodes un instrumentus. Darbs sastāv no 93 lappusēm, 15 attēliem, 9 tabulām un 38 pielikumiem. Atslēgas vārdi: projekts, projektu vadīšana, ūdens tūrisms, jahtu tūrisms

The objective of MasterPaper “Water tourism development in Jurmala city” is prepare Technical and Economic substantiation and Project handbook of water tourism development espousing project, using specific project development and management methods and instruments. In the first part of Master paper research is being done about current situation of water tourism in Jurmala city. In the second part – several alternative solutions is being offered and evaluated to solve the main chosen problem – yacht tourism is not developed. As well as project proposal is being prepared in second part. In the third part Project handbook is being prepared using specific project development and management methods and instruments. Master paper consists of 93 pages, 15 pictures, 9 tables un 38 annexes. Key words: Project, Project management, water tourism, yacht tourism
Development of Water Tourism in Jurmala city
Keywords: Vadībzinātne