Bioloģijas sekcija "Latvijas ūdeņu vides pētījumi un aizsardzība": Referātu tēžu krājums ﻿ - Latvijas Universitāte. 79. starptautiskā zinātniskā konference; Druvietis, Ivars (My University, 2021)
Bioloģijas sekcijas “Latvijas ūdeņu vides pētījumi un aizsardzība” apakšsekcija notika 2021. gada 9. februārī plkst. 10.00,tiešsaitē
Biology section “Investigations of water environment and protection”
Keywords: Iekšējie ūdeņi; Jūras pētījumi; Ihtioloģija; Hidrobioloģija; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology