Latvijas Universitātes bibliotēkas Bibliogrāfijas nodaļas informacionālā darbība - Ranka, Sandra (My University, 2004)
Rakstā aplūkota LU Bibliotēkas Bibliogrāfijas nodaļas darbība lietotāju informacionālajā apkalpošanā – uzziņu informācijas resursu komplektēšana un izstāžu veidošana, LU zinātnieku publikāciju un vēstures bibliogrāfiskās datu bāzes veidošana, kā arī sniegta informācija par sagatavotajiem bibliogrāfiskajiem rādītājiem un to izveidi.
Keywords: Informacionālā apkalpošana; Latvijas Universitātes Bibliotēka; Izstādes; Bibliogrāfija; Datubāzes