Modulāra sistēmas dizaina ieviešana "white-label" mobilo lietotņu izstrādei - Niklase, Līga (Latvijas Universitāte, 2022)
“White-label” mobilo lietotņu izstrāde ir izstrādes stratēģija, kas sevī ietver bāzes koda izstrādi un bāzes pielāgošanu, izveidojot dažādas programmas dažādu klientu prasībām. Šādai stratēģijai palīdz pielāgojama sistēmas struktūra un modulāra dizaina ieviešana padara sistēmu pielāgojamāku. Darbā tiks apskatīti ieteikumi modulāra dizaina ieviešanai un analizēti attiecībā pret “white-label” lietotņu izstrādes pieredzi.

“White-label” mobile app developments is a development strategy that involves creation of a code base and adjusting said code base to create different software for different client requirements. An adaptable system structure is conducive to this strategy while modular design creates a more adaptable system. This work will cover recommendations for creating a modular design and will be analysed in regards to experience in “white-label” application development.
Implementation of a modular system design in "white-label" mobile app development
Keywords: Datorzinātne; mobilo lietotņu izstrāde; “white-label” lietotne; modularitāte; radniecība