Komercdarbības reorganizācijas virzieni Latvijas Republikā - Latvijas Universitāte. Komerczinību katedra (Latvijas Universitāte, 1992)
Komerсzinību katedra ir veikusi pētījumus komercdarbības reorganizācijas jautājumos. Galvenā uzmanība veltīta komercizglītībai konceptuālā un profesionālās sagatavošanas aspektā. Krājumā sniegtas izstrādes mārketinga un tirgus izpētes jautājumos.
Направления реорганизации коммерческой деятельности в Латвийской Республике
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Komercdarbība; Komercizglītība; Starptautiskā tirdzniecība; Eksports; Imports; Mārketings; Iekšējais tirgus; Tirgvedība; Торговля