Mājas datortīklu un Interneta pieslēgumu risinājumi - Šulcs, Andrejs (Latvijas Universitāte, 2008)
Šodien mūsdienu cilvēkam ir neiespējami iztēlot dzīvi bez personālā datora. Tagad personāls dators nav greznība, tā ir nepieciešamība. Mana kvalifikācijas darba mērķis ir izstāstīt, kā uztaisīt mājās tīklu, kurš ir neliels, optimāls un drošs. Aprakstīt interneta provaiderus.

Today a modern man is impossible to present life without the personal computer. To have the personal computer it is a not a luxury, it is a necessity. Purpose of my work is to tell you how to make at home a small , optimum, safe network and to describe internet providers.
Home network and Internet connection
Keywords: Datorzinātne