Medību informatīvā mājas lapa - Zdanovska, Līga (Latvijas Universitāte, 2007)
„Medību informatīvā mājas lapa” ir sistēma, kas veic medību norises uzraudzību, uzglabājot informāciju par mežniecībām, kas ir reģistrētas Valsts Meža dienestā, par iecirkņiem, par medniekiem, kuriem ir izsniegtas medību apliecības, par dzinējiem un medījamiem dzīvniekiem. Tā arī nodrošina vēlamo medību pieteikšanu un notikušo medību pārskatu izveidi. Sistēma ir realizēta mājas lapas veidā caur internetu, tādejādi nodrošinot nepārtrauktu piekļuvi, kas ļauj veikt darbības jebkurā vietā un jebkurā laikā. Šāda veida risinājums veicina precīzāku datu reģistrāciju.

„Hunting information home page” is a system, which overlooks hunting process. It keeps information about forestries, that are registrated in the government, about ranges, hunters, who have a hunting certificate, beaters and hunting animals. The system allows to declare advisable hunting and to report accompolished one. The system is materialized as a home page trough the internet, that is why it provides non-stop access, which allows to work with system in every time and every place. This modul conduce an accurate data registration.
Hunting informative home page
Keywords: Datorzinātne