Pirkstu rotaļu izmantošana 3-4 gadīgu bērnu runas prasmju veicināšanā - Kosteņukova, Jevgeņija (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba tēma "Pirkstu rotaļu izmantošana 3 - 4 gadīgu bērnu runas prasmju veicināšanā" Darba autore "Jevgeņija Kosteņukova" Zinatniska vaditāja Ilze Vilka

Qualification work"Speech skill promotion in 3-4 year of age children using by finger games" Author:Jevgenija Kostenukova Scientific supervisor: Ilze Vilka
Speech skill promotion in 3-4 year of age children using by finger games
Keywords: Pirmsskolas pedagoģija; Runa; Runas prasmes; Veicināšana; Pirkstu rotaļas; Sika motorika