Pilsonis 31 stundā. Darbs. Mācību resursi - Helmane, Ineta; Klempere-Sipjagina, Agita (LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, 2020)
1. NODARBĪBA Problēma: Kā dzīvot kā Bils Geitss? EKONOMIKA: personīgais budžets, taupīšana un uzkrāšana, ieguldīšana, bizness ĒTIKA: iestādes PILSONĪBA: brīvais tirgus 2. NODARBĪBA Problēma: Kas ir labāk, vai 300 eiro pabalsts vai 300 eiro alga? EKONOMIKA: darbs, alga ĒTIKA: sevis nozīmēšana profesionālajā darbībā PILSONĪBA: mācīšanās mācīties nozīme, darba attiecības 3. NODARBĪBA Problēma: Vai roboti aizstās cilvēkus? EKONOMIKA: darba dalīšana, produktivitāte, tehnoloģijas, inovācijas, cilvēkkapitāls ĒTIKA: attiecības starp cilvēku un tehnoloģiju PILSONĪBA: sociālā un ekonomiskā labklājība
Erasmus+ KA2 Projekts Citizen in 31 Hours n°2019-1-LT01-KA201-060726
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; darbs; personīgais budžets; alga; darba dalīšana; cilvēkkapitāls