Bez koda norēķinu lapas veidotājs - Oļeiņiks, Roberts (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba ietvarā tika izstrādāta lietotne “Bez koda norēķinu lapas veidotājs”. Lietotnes darbības sfēra ir e-komercijas nozare, un izstrādājamās sistēmas galvenais mērķis ir piedāvāt iespēju e-komercijas mājaslapu īpašniekiem, kuri paļaujas uz trešo pušu ārēju norēķinu lapas integrācijām, izveidot savu norēķinu lapu, kura būtu pielāgota mājaslapas dizainam, tādejādi nodrošinot e-komercijas lapas apmeklētājam lietotājdraudzīgu saskarni un vienmērīgu apmeklējuma pieredzi.

As part of the qualification work, application "No-code payment page builder" was developed. The scope of the application is e-commerce industry, and the main goal of the system under development is to offer the possibility to e-commerce website owners who rely on third-party external checkout page integrations to create their own checkout page that is adapted to the design of the website, thus providing e-commerce page visitors an user-friendly interface and a smooth visiting experience.
No-code payment page builder
Keywords: Datorzinātne; e-komercija; norēķinu lapa; bez koda izstrādes platforma; e-commerce; payment page