"Trijstūris un riņķa līnija" skolotāju atbalsta materiālos - Sirica, Dmitrijs (Latvijas Universitāte, 2007)
Diplomdarbā skarti matemātikas apguves jautājumi vidusskolā. Darbs ir izstrādāts ar prezentācijas materiālu sagatavošanas paketes Microsoft PowerPoint palīdzību. Darbs domāta diviem mērķiem: - palīgmateriāls vidusskolas skolotājiem par tēmu: „Trijstūris un riņķa līnija”; - palīgmateriāls skolniekiem, lai apgūtu rēķināšanas metodes. Šādas prezentācijas izstrādāšanas nepieciešamību apstiprina pievienotie normatīvi dokumenti un publikācijas.

In Diploma paper is given an insight for acquirement of mathematics in secondary school. This work is made with presentation materials by Microsoft Power Point preparation package. Work is for 2 types of users: - auxiliary materials for secondary school teachers on topic “Triangle and Circumference”; - auxiliary materials for students used as a tool for adoption methods of calculation. Necessity of working out such a presentation is based on attached normative documentation and publications.
"Triangle and circle" an assistance material for teachers
Keywords: Pedagoģija