Lauku īpašuma “Roplaiņi” pārbūve par brīvdienu māju - Spulgerāne, Sofija (Latvijas Universitāte, 2017)
Maģistra darba tēma ir “Lauku īpašuma “Roplaiņi” pārbūve par brīvdienu māju”. Darba mērķis ir nodrošināt Kokneses novada tūristus ar iespējām saņemt atpūtas pakalpojumus vienā tūristu naktsmītnē visu gadu. Maģistra darbs ietver Kokneses novada tūrisma nozares un tūristu naktsmītņu izpēti un analīzi, kā arī risinājuma analīzi. Pētījuma rezultātā tika noteikta problēma: “Kokneses novada tūristi nav nodrošināti ar iespējām gada garumā saņemt kvalitatīvus atpūtas un brīvā laika pavadīšanas piedāvājumus”. Problēmas risināšanai tika izstrādāts projekts, kura ietvaros esošs lauku īpašums tiek pārbūvēts par brīvdienu māju un izveidota kvadracikla braukšanas trase, tādējādi nodrošinot Kokneses novada tūristus ar iespējām saņemt kvalitatīvus atpūtas un brīvā laika pavadīšanas piedāvājumus vienā tūristu mītnē. Maģistra darbs sastāv no 89 lappusēm un 34 pielikuma.

The topic of master thesis is " Rural property "Riteri" Rebuilding for holiday house". The goal of master thesis is to provide options of relaxation all year long at accommodation for Koknese district tourists. Thesis contains tourism branch study and analysis of Koknese district. After the research there was discovered following problem - the tourists of Koknese has no relaxations that is available all year long. To solve the problem a project was developed that includes reconstruction of country facility in to holiday building and also quads track construction. Master thesis contains 89 pages and 34 attachments.
Rural property "Riteri" Rebuilding for holiday house
Keywords: Vadībzinātne; Projekta vadīšana; Brīvdienu māja; Aktīvā atpūta; Tūrisms