Matemātika: Diferenciālvienādojumi - Latvijas Universitāte (Latvijas Universitāte, 1994)
Rakstu krājums satur zinātniskos rakstus, kuri veltīti parasto diferenciālvienādojumu teorijai. Pētīti jautājumi par diferenciālvienādojumu atrisinājumu eksistenci un īpašībām. Daži raksti veltīti konkrēto problēmu izpētes metodēm.
Математика: Дифференциальные уравнения
Mathematics: Differential equations
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS::Algebra, geometry and mathematical analysis::Mathematical analysis; Matemātiskā analīze; Diferenciālvienādojumi; Differential equations; Математический анализ; Дифференциальные уравнения; Обыкновенные дифференциальные уравнения; Теория краевых задач