Grāmatu un lasīšanas mērķu izsekošanas tīmekļa lietotne - Ozola, Nadīna (Latvijas Universitāte, 2025)
Dokumentā ir iekļauta prasību specifikācija, projektējums un testēšanas dokumentācija kursa “Kvalifikācijas darbs” ietvaros izstrādātajam praktiskajam darbam – grāmatu un lasīšanas mērķu izsekošanas tīmekļa lietotne. Izstrādātā lietotne nodrošina lietotājam ērtu lasīšanas mērķu un izlasīto grāmatu pārvaldību, pārskatu un analīzi. Ir iespēja atstāt un lasīt citu lietotāju grāmatu atsauksmes.

The document includes the specification and design of requirements, and testing documentation for the practical work developed within the framework of the course “Qualification Work” – a web application for tracking books and reading goals. The developed application provides the user with convenient management, review and analysis of reading goals and read books. There is an opportunity to leave and read reviews of other users’ books.
Book and reading goal tracking web application
Keywords: Datorzinātne; Tīimekļa lietotne; Grāmata; Pārvaldīšana; Sistēma