Kopīgo notikumu tīmekļa lietotne - Didzis, Emīls (Latvijas Universitāte, 2023)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot kopīgo notikumu tīmekļa lietotni. Lietotājiem būs iespējams ieplānot notikumus, pievienot tiem citus cilvēkus, pievienot Webex sapulci, apspriest gaidāmo notikumu ar pārējiem dalībniekiem. Lietotnei ir daudzpusīgs pielietojums, piemēram, gan plānojot personīgos notikumus, gan ar draugiem apspriežot gaidāmos notikumus, gan plānojot darba sapulces. Kvalifikācijas darba ietvaros tika izstrādāta programmatūras prasību specifikācija, programmatūras projektējuma apraksts, testēšanas apraksts un, protams, kopīgo notikumu tīmekļa lietotne.

The objective of this qualification work is to create a shared events web app. Users will be able to schedule events, add other people to them, add a Webex meeting, discuss the upcoming event with other participants. The app has many uses, for example, planning personal events, discussing upcoming events with friends, and planning work meetings. As part of the qualification work, a software requirements specification, a software design description, a testing documentation and, of course, a shared events web app were developed.
Shared events web application
Keywords: Datorzinātne; Laravel; MVC; Calendar; Webex