LVU zinātnisko rakstu krājumi, 1949-1989: bibliogrāfiskais rādītājs - Līcīte, Astra; Latvijas Universitāte (Latvijas Universitāte, 1990)
Bibliogrāfiskajā rādītājā ietverti P. Stučkas LVU izdotie Zinātnisko raktu krājumi laika no 1976.g.-1989.g., kā arī līdz 1976.g. izdotie krājumi, kuri dažādu iemeslu dēļ netika izdoti kā Zinātniskie raksti.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes zinātnisko rakstu krājumi - bibliogrāfiskais rādītājs; Sociālās zinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Humanitārās zinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Dabaszinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Eksaktās zinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Zinātne Latvijas Universitātē - bibliogrāfiskais rādītājs; University of Latvia; History of the University of Latvia; Bibliogrāfiskie rādītāji; Science at the University of Latvia - bibliographical index