Sadzīves pakalpojumu uzņēmuma informācijas sistēmas projekts - Liepa, Monta (Latvijas Universitāte, 2011)
Diplomdarba autore savā darbā izstrādā sadzīves pakalpojumu uzņēmuma informācijas sistēmas projektu. Diplomdarba mērķis ir noskaidrot SIA Laundrijs pašapkalpošanās veļas mazgātavas/ kafejnīcas projekta lietderību un dzīvotspēju. Pirmajā nodaļā tiek aprakstīts jaundibinātais uzņēmums SIA Laundrijs. Darba otrajā nodaļā ir aprakstītas uzņēmuma funkcijas un tirgus analīze. Trešajā nodaļā apskatīta preču un izejvielu aprite uzņēmumā. Darba ceturtajā nodaļā aprakstīts informācijas sistēmas jēdziens un informācija sistēma uzņēmumā. Piektajā nodaļā izveidots SIA Laundrijs tīmekļa vietnes projekts un sestajā nodaļā aprakstīti tīmekļa vietnes realizācijas etapi. Darba septītā nodaļa veltīta projekta SIA Laundrijs ekonomiskajam novērtējumam. Darba izstrādes gaitā apkopoti secinājumi, kas sniedz atbildes uz jautājumiem, kas ievadā izvirzīti kā diplomdarba izstrādes uzdevumi. Diplomdarbs sevī ietver 62 lapaspuses, 4 tabulas, 13 attēlus, 35 izmantotās literatūras avotus, kā arī vienu pielikumu.

The author of the Diploma paper in this work has developed an information system for a consumer services company. The aim of this diploma paper is to determine the feasibility and viability of the Laundrijs LLC self-service laundry/ cafeteria project. In the first chapter the newly founded company Laundrijs LLC has been described. The second chapter deals with functions of the company and market research. The third chapter deals with flow of goods and raw materials in the company. In the fourth chapter the concept of information system and the information system of the company have been described. In the fifth chapter the project of the Laundrijs LLC web page has been developed and stages of its implementation have been described later in the sixth chapter. The seventh chapter is devoted to economical feasibility assessment of the Laundrijs LLC project. During development of this Diploma paper several conclusions have been elaborated in order to answer the questions set out as tasks of this diploma paper. The Diploma paper contains 62 pages, 4 tables, 13 pictures, 35 references and one supplement.
Information system project for consumer services enterprise
Keywords: Vadībzinātne