Dzelzs satura noteikšana selerijās - Plūksna, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2013)
Dzelzs satura noteikšana selerijās. Plūksna K., zinātniskā vadītāja: lektore Gigele R., Bakalaura darbs., 36 lappuses, 7 attēli, 8 tabulas, 1 pielikums, 19 literatūras avoti. Latviešu valodā. Darba gaitā apskatītas paraugu sagatavošanas metodes dzelzs satura noteikšanai selerijās. Iegūtie rezultāti apkopoti un savstarpēji salīdzināti Latvijā, Spānija un Vācijā audzētām selerijām. SELERIJAS KĀTI, PARAUGU SAUSĀ UN SLAPJĀ MINERALIZĀCIJA, SPEKTROFOTOMETRIJA, DZELZS SATURA NOTEIKŠANA.

Determination of iron content of celery. Plūksna K., supervisor lecturer Gigele R., Bachelor’s thesis, 36 pages, 7 figures, 8 tables, 19 literature references, appendix. In Latvian. The project surveys several sample preparation methods for iron content determination in celerys. The data was collected and compared between Latvian, spain and Germany cultivated celery. CELERYS STEMS, THE DRY AND WET MINERALIZATON, SPECTROPHОTОMЕTRY, DЕTЕRMINАTIОN ОF IRОN СОNTЕNT.
Determination of iron in celery
Keywords: Farmācija