Zilweka meesa, wiņas dsihwe un kopschana [Cilvēka miesa, viņas dzīve un kopšana] - Strautzelis, Pāvils (G. Landsbergs, 1899)
Vecajā ortogrāfijā.
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE::Physiology and pharmacology::Physiology; Cilvēka ķermenis; Cilvēka bioloģija; Higiēna; Human body; Human biology; Hygiene