Microsoft Dynamics Ax 2012 ātrdarbības uzlabošana - Pļavnieks, Oskars (Latvijas Universitāte, 2015)
Microsoft Dynamics Ax 2012 ir jaunākais produkts no Microsoft Dynamics Ax produktu saimes. Lai jaunie un esoši klienti būtu apmierināti sistēmas, ir jānodrošina ātra un stabila tās darbība. Bakalaura darba mērķis ir Microsoft Dynamics Ax 2012 ātrdarbības analīze un uzlabošana. Darba teorētiskajā daļā tiek apskatīta Microsoft Dynamics Ax 2012 sistēmas uzbūve un ātrdarbības testēšanas rīki. Darba praktiskajā daļā tiek veikti sistēmas ātrdarbības testi, un veiktas izmaiņas sistēmas konfigurācijā un programmas kodā. Darba rezultātā tika panākts sistēmas ātrdarbības uzlabojums.

Microsoft Dynamics Ax 2012 is the newest product from the Microsoft Dynamics Ax product line. In order to satisfy new and current clients, it is important to provide fast and stable system operation. Purpose of this thesis is Mcrosoft Dynamics Ax 2012 performance analysis and improvement. The theoretical section consists of Microsoft Dynamics Ax 2012 architecture description and description of performance testing tools. The practical section consists of performance testing, system configuration and program code modification. As a result of this thesis system performance improvements have been achieved.
Improving performance of Microsoft Dynamics Ax 2012
Keywords: Datorzinātne; Microsoft Dynamics Ax 2012; Microsoft Dynamics Ax 2012 Trace Parser; virsgrāmatas žurnāli; pirkšanas pasūtījumi; pārdošanas pasūtījumi