Personāla apmierinātība ar darbu un tās pilnveides iespējas Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrībā. - Rubīna, Alise (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darba nosaukums ir “Personāla apmierinātība ar darbu un tās pilnveides iespējas Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrībā”. Pētījuma mērķis ir izpētīt personāla apmierinātību ietekmējušos un kavējošos faktorus Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrībā, kuras darbības sfēra ir ārstniecība, un izstrādāt tai priekšlikumus, tās pilnveidošanai. Mērķa sasniegšanai un darba īstenošanai tika veikta literatūras izpēte un analīze, novērošana prakses laikā, kā arī darbinieku anketēšana. Zinātniskās literatūras bāze balstīta uz motivācijas teorijām. Izanalizējot teoriju un aptauju, darba autore nonāk pie secinājumiem un izrietot no tiem, sniedz priekšlikumus par personāla apmierinātības pilnveidošanu, pētāmajā uzņēmumā. Bakalaura darbs sastāv no 69 lapaspusēm, 3 nodaļām, darbā ietvertas 7 tabulas, 13 attēli un 5 pielikumi. Atslēgvārdi: personāla apmierinātība, personāla motivācija, motivācijas teorija, ārstniecības iestāde.

Bachelor thesis title is “Staff satisfaction with work and opportunities for its improvement in Riga municipal capital company.”. The aim of the research is to study the factors influencing and hindering the staff satisfaction in the Riga municipality capital company, which field of acivity is medical treatment, and to develop proposals for its improvement. In order to achieve the goal and realize the work, literature research and analysis, observation during practice, as well as employee questionnaires were performed. The base of scientific literature is based on motivation theories. Analyzing the theory and the survey, the author comes to the conclusions and follows from them, provides suggestions for the improvement of staff satisfaction in the company. The bachelor's thesis consists of 69 pages, 3 chapters, the work includes 7 tables, 13 pictures and 5 appendices. Keywords: staff satisfaction, staff motivation, motivation theory, medical institution.
Staff satisfaction with work and opportunities for its improvement in Riga municipal capital company.
Keywords: Vadībzinātne; personāla apmierinātība; personāla motivācija; motivācijas teorija; ārstniecības iestāde