Digitālo tehnoloģiju ietekme uz 3-4 vecu bērnu uzvedību pirmsskolas izglītības iestādē - Jakušonoka, Anna (Latvijas Universitāte, 2020)
Kvalifikācijas darbs: Digitālo tehnoloģiju ietekme uz 3-4 vecu bērnu uzvedību pirmsskolas izglītības iestādē Autore: Anna Jakušonoka Darba vadītājs: Dr.paed., doc. Līga Āboltiņa Apjoms: 39 lpp., 4 tabulas, 2 pielikumi, 47 literatūras avoti. Kvalifikācijas darbā ir teorētiski un praktiski izpētītas 3 – 4 gadus vecu bērnu uzvedības izpausmes pirms un pēc digitālo tehnoloģiju lietošanas pirmsskolas izglītības iestādē. Organizēts un veikts empīrisks pētījums, kurā tika veikta izmēģinājuma darbība, novērota bērnu uzvedība digitālo tehnoloģiju ietekmē. Iegūtie rezultāti deva ieskatu pedagoģiskiem ieteikumiem, kurus varētu izmantot turpmākos pētījums vai veicot praktiskās darbības pirmsskolā.

Qualification paper: The influence of digital technologies on the behavior of 3-4 year old children in a pre-school educational institution Author: Anna Jakušonoka Supervisor: Dr.paed., Doc. Līga Āboltiņa Volume: 39 pages, 4 tables, 1 appendix, 47 references. In the qualification work, the manifestations of 3-4 - year - old children 's behavior before and after the use of digital technologies in a pre - school educational institution have been theoretically and practically studied. An empirical study was organized and conducted, in which a pilot activity was performed, children's behavior under the influence of digital technologies was observed. The obtained results provided an insight into pedagogical recommendations that could be used in further research or in practical activities in preschool.
The influence of digital technologies on the behavior of 3-4 year old children in a pre-school educational institution
Keywords: Pedagoģija; digitālās tehnoloģijas; uzvedības izpausmes; motivācija; jēgpilna digitālo tehnoloģiju lietošana