Analītisko bibliogrāfisko ierakstu izveide un standartizācija - Latvijas Universitātes Bibliotēka; Ranka, Sandra (LU Akadēmiskais apgāds, 2006)
Metodiskajā izstrādnē aplūkoti analītiskās bibliografēšanas teorētiskie aspekti, standartu un noteikumu lietošana analītiskajā aprakstā, ierakstu izveide MARC formātā.
Keywords: Analītiskā bibliogrāfija; Apraksta standartu un noteikumu lietošana