Oracle un PostgreSQL datu bāžu datu migrācijas kvalitātes pārbaudes rīks - Ulmanis, Domeniks (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darbā izstrādāts Oracle un PostgreSQL datu bāžu datu migrācijas kvalitātes pārbaudes rīks, kas paredzēts, lai datu bāzu migrācijas laikā sekotu līdzi datu kvalitātei un pārliecinātos, ka dati migrācijas procesā netiek izmainīti, zaudēti vai kā citādāk bojāti un pilnībā sakrīt. Tas tiek izstrādāts pēc kompānijas X pasūtījuma. Rīks ir veidots pēc klienta-servera arhitektūras pamatprincipiem, izmantojot Angular ietvaru klienta pusē un ASP.NET Core ietvaru un PostgreSQL datu bāzu pārvaldības sistēmu servera pusē. Rīka izstrādei izmantotas C#, SQL, TypeScript, HTML un SCSS programmēšanas valodas.

The Oracle and PostgreSQL data base data migration quality control tool, which is designed to monitor the quality of data during the migration of databases and to make sure that the data is not changed, lost or otherwise damaged during the migration process and completely matches. The tool is being developed according to the order of company X. The tool is developed using basic principles of client-server architecture, using the Angular framework on the client side and ASP.NET Core framework and PostgreSQL database management system on the server side. The following programming languages are used for system development – C#, SQL, TypeScript, HTML and SCSS.
Oracle and PostgreSQL data base data migration quality control tool
Keywords: Datorzinātne; PostgreSQL; Oracle; C#; ASP.NET Core; Angular