Dantes laikmets tālajos austrumos - Šmits, Pēteris (My University, 1921)
P. Šmita raksts par Dantes laikmetu tālajos austrumos publicēts "Dante : rakstu krājums 600 gadu nāves dienas piemiņai (Rīga : Dantes svētku komiteja, 1921). Tajā salīdzināts laikmets Eiropā un tālajos austrumos, skatot to no Dantes dzīves laika - tā laika literatūra, zinātne, ceļojumi u.tml.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; literatūra; vēsture; Šmits Pēteris; Dante Alighieri (1265-1321); Polo Marko (ap 1254-1324)