Izdevumu izsekošanas tīmekļa lietotne - Kovels, Vairis (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darba “Izdevumu izsekošanas tīmekļa lietotne” mērķis ir aprakstīt un izstrādāt sistēmu, kas lietotājiem ļautu reģistrēt un sekot līdzi saviem izdevumiem, kā arī plānot un sastādīt budžetu konkrētajam laika posmam. Izdevumus ir iespējams viegli izsekot dažādos veidos - tabulās, kurās parādās informācija par izdevumu, kā arī dažādos grafikos, kur uzskatāmi tiek parādītas izdevumu kategoriju tendences kādā laika posmā. Lietotājs pēc saviem ieskatiem šos izdevumus var viegli rediģēt, dzēst vai lejupielādēt kādā no vēlamajiem formātiem. Lietotājam ir arī iespēja viegli plānot ikmēneša budžetu, norādot kāda veida izdevumi tiek plānoti šī budžeta ietvaros. Balstoties uz izstrādātajiem izdevumu un budžeta izsekošanas līdzekļiem un to informāciju, šī sistēma palīdzēs pieņemt lēmumus lietotāja finansiālās situācijas uzlabošanā. Atslēgas vārdi: kvalifikācijas darbs, tīmekļa lietotne, izdevumu izsekošana, Laravel, MVC

The aim of the qualification work "Expense tracking web application" is to describe and develop a system that allows users to register and keep track of their expenses, as well as plan and create a budget for a specific period. Expenses can be easily tracked in several ways, including tables displaying information about the expenses, as well as various graphs illustrating trends in expense categories over time. Users can easily edit, delete, or download their expenses in their preferred formats. Users also can easily plan a monthly budget by specifying the types of expenses planned within that budget. Based on the developed expense and budget tracking tools and its information, this system will assist in making various decisions to change one's financial situation. Keywords: qualification work, web application, expense tracking, Laravel, MVC
Expense tracking web application
Keywords: Datorzinātne; kvalifikācijas darbs; tīmekļa lietotne; izdevumu izsekošana; Laravel; MVC