Open Tibia Server tīmekļa vietne - Dortāns, Ritvars (Latvijas Universitāte, 2012)
„Open Tibia Server tīmekļa vietne” ir tīmekļa vietne jeb sistēma, kas paredzēta spēles „Open Tibia” serverim. Gan serveris, gan sistēma izmanto vienu datu bāzi tādējādi nodrošinot datu sinhronizāciju. Tīmekļa vietne dod iespēju jebkuram apmeklētājam izveidot kontu un spēlētāju, kas nepieciešams, lai piedalītos spēlē. Tā kalpo arī kā dažāda veida informācijas un statistikas avots par konkrēto serveri. Tīmekļa vietnes apmeklētāji var sekot jaunākajām publicētajām ziņām, spēlētāju skaitam tiešsaitē, vislabākajiem spēlētājiem un cita veida statistikai, kā arī izmantot piedāvātos maksas pakalpojumus. Tīmekļa vietnes izstrādei izmantotas HTML, CSS, Javascript, SQL un PHP programmēšanas valodas ar „Codeigniter” ietvaru un jQuery bibliotēkas palīdzību.

„Open Tibia Server website” is a website which is designed for „Open Tibia” game server. Website and game server is using the same data base thus providing data synchronization. The website offers possibility for every visitor to create an account and a player, which is a requirement for participation in the game. It is also a source of information for on going events and statistics about the game server. Visitors can view the latest news, different kind of statistics about players and purchase in-game items. The following programming languages were used for the development of the website - HTML, CSS, Javascript, SQL and PHP with a help of „Codeigniter” framework un jQuery library.
Open Tibia Server website
Keywords: Datorzinātne