Ģeometrisko ķermeņu kombinācijas - Beļavska, Oksana (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba nosaukums ir „Ģeometrisko ķermeņu kombinācijas”. Darbs ir izstrādāts kā palīglīdzeklis matemātikas skolotājiem, kuri vadoties pēc matemātikas mācību priekšmeta programmas parauga, pasniedz 12.klasei paredzēto tēmu „Ģeometrisko ķermeņu kombinācijas”. Darbs satur 4 nodaļas, pielikumā ir pievienots disks ar izstrādātām programmām „Geonext” vidē.

The topic of the present master thesis is „The combinations of 3D geometric shapes”. The paper has been prepared as an aid for the maths teachers, who, by basing on the programme sample of maths, present the topic „The combinations of 3D geometric shapes” to the 12th class. The present paper comprises 4 chapters. The appendix contains the disc with prepared programmes in the “Geonext” environment.
The combinations of 3D geometric shapes
Keywords: Matemātika