Tīmekļa bāzētu risinājumu tehnoloģiskās bāzes izvēle - Būmanis, Armands (Latvijas Universitāte, 2008)
Šī darba mērķis ir veikt padziļinātu analīzi un izpēti tīmekļa bāzēto risinājumu tehnoloģiskās bāzes izvēlē. Darba mērķis ir arī izveidot pieeju, ar kuras palīdzību varētu veikt konkrētu tehnoloģisko risinājumu piemērotības analīzi konkrētā projekta vajadzībām un nodemonstrēt šo pieeju salīdzinot Jbite un Ruby on Rails izstrādes čaulas.

The purpose of this work is to analyze and explore technology choosing process of Web based solutions. To perform this target, in the work author will analyze Web based solutions to consider technology adequacy for concrete project. During the research, the author will develop algorithm of Web based application solution choosing and to apply this algorithm on two technologies: Jbite and Ruby on Rails.
Technology choosing process of Web based solutions
Keywords: Datorzinātne