Operatoru atlase kinoteātru tīklā Cinamon Baltijas valstīs - Romanova, Aļona (Latvijas Universitāte, 2013)
Šī darbā pirmajā nodaļā apskatīta personāldaļas nozīme un fukcijas uzņēmumā. Tuvāk apskatīts atlases process - no vajadzības apzināšanās un definēšanas, līdz konkursa izsludināšanai un kandidātu izvērtēšanai. Sniegts ieskats arī jaunā darbinieka adaptēšanās procesā uzņēmumā. Darba otrajā daļā apskatīts Cinamon - uzņēmums un tā personālatlases aspekti. Raksturota uzņēmuma personāla atlases politika, analizēts darbinieku atlases process. Atsevišķā (trešajā) nodaļā aprakstīts un analizēts apkalpošanas operatoru atlases process. Šeit aprakstīts atlases process, kandidātiem izvirzītās prasības, soļi darbinieku izvērtēšanai un lēmuma pieņemšanai. Šajā nodaļā arī aprakstīta veiktā apkalpošanas kandidātu anketēšana par viņu attieksmi un apmierinātību ar darba procesu Cinamon kinoteātros. Nodaļas nobeigumā tiek apskatīta operatoru darba gaitu uzsākšana un novērtēšana uzņēmumā.

In the first chapter of this work you can find detailed information about human resources department role and function in company. Closer look at selection process - from the identification of needs and definition, to tendering and evaluation of candidates. This chapter also provides an insight into the process of adapting of new employee in the company. In the second chapter you can find information about company Cinamon and its personnel issues. Described company's recruitment policy, analyzed recruitment process. Separate (third) chapter describes and analyzes the service operators selection process. Here you can find information about selection process, applicants requirements and steps for applicants evaluation and end decision. This chapter also describes the service's candidate questionnaire about their attitudes and satisfaction with the work process in Cinamon cinema. End of the chapter describes service operators entry and evaluation in the company.
Operators Staff Selection in Cinemas Network Cinamon in Baltic States
Keywords: Vadībzinātne