Jā-Nē balsošanas sistēmas - Pavlovskis, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darbs iepazīstina ar Jā-Nē balsošanas sistēmām. Darbā aprakstītas nosvarotas, stabilas pret maiņām, stabilas pret tirdzniecību, vektoru nosvarotas Jā-Nē balsošanas sistēmas un sakarības starp tām. Ilustrācijai apskatīttas četras balsošanas sistēmas. Noslēgumu daļā aplūkota balsošanas sistēmas dimensionalitāte. Darbs ir metodiska rakstura.

Bachelor work introduce with Yes-No voting systems. This work describe weighted voting, swap robustness, trade robustness, vector – weighted Yes-No voting systems and relations between them. For illustration we discussed four voting systems. Closing section describes dimensionality of voting systems. Bachelor work is methodological.
Yes-No voting systems
Keywords: Matemātika; Jā-nē balsošanas sistēmas; Nosvarotas balsošanas sistēmas; Sistēmas, kas stabilas pret maiņām; Sistēmas, kas stabilas pret tirdzniecību; Vektoru nosvarotas sistēmas