Pieeja nelielu tīmekļa lietojumu izstrādei – teorija un prakse - Kozlovskis, Raitis (Latvijas Universitāte, 2006)
Darbā tiek apskatīta izejvielu un iekārtu vairumtirdzniecības uzņēmuma „Unimix” tīmekļa vietnes izstrāde. Tiek analizēta izstrādes gaita un, balstoties uz izdarītajiem secinājumiem, tiek izstrādāta pieeja efektīvai un ātrai nelielu tīmekļa lietojumu izstrādei. Šīs pieejas izstrādes gaitā tiek apskatīts jautājums par piemērotākā dzīves cikla modeļa izvēli, nelielu tīmekļu lietojumu dokumentēšanu, kā arī par izstrādei piemērotāko tehnoloģiju izvēli.

The purpose of this paper is to examine web development project for equipment and raw materials whole sales company "Unimix". Analysis of development process is made and based on conclusions approach of effective and fast small-sized web projects development is formed. During development of this approach questions about the most suitable life cycle model choice, documentation of small-sized web projects and selection of most suitable tools for such development are discussed.
Small web projects development approach – theory and practice
Keywords: Datorzinātne