Taupīgās saimniekošanas ieviešanas pilnveidošanas iespējas uzņēmumā SIA "Brabantia Latvia" - Raude, Sigita (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darba tēmas nosaukums ir taupīgās saimniekošanas ieviešanas pilnveidošanas iespējas uzņēmumā SIA ‘’Brabantia Latvia’’. Darba gaitā tika aplūkota taupīgās saimniekošanas būtība, tās metodes un principi. Darba mērķis ir izstrādāt taupīgās saimniekošanas ieviešanas pilnveidošanas pasākumus uzņēmumā SIA ‘’Brabantia Latvia’’. Darbā veiktās pētniecības metodes ir literatūras un zinātnisko rakstu izpēte, publicētās informācijas kontentanalīze, aptaujas veikšana, secinošā statistiskas metode, aprakstošā statistikas metode. Darba izstrādei ir izmantota taupīgās saimniekošanas teorētiskā literatūra un zinātniskie raksti latviešu un angļu valodās. Darba apjoms ir 60 lappuses, kas sastāv 3 nodaļām. Darbā izmantotas 3 tabulas un 8 attēli. Darba gaitā gūtie secinājumi un priekšlikumi ir apkopoti 56., 57. un 58. lapaspusē.

Bachelor thesis topic is Lean opportunities for improvement in SIA ‘’Brabantia Latvia’’. In the course of work were investigated nature of the Lean methods and principles. The aim is to develop lean management improvement measures in SIA ‘’Brabantia Latvia’’. The research methods applied in Bachelor thesis are literature and scientific articles analysis, content analysis of published information, questionnaire perfomance, inferential statistical method, descriptive statistical method. Thesis has been used Lean management theoretical literature and scientific articles in Latvian and English. Bachelor thesis consists of 60 pages, 3 chapters. In this thesis are 3 figures and 8 pictures. Conclusions and recommendations are summarized from pages 56, 57 and 58.
Lean opportunities for improvement in SIA "Brabantia Latvia"
Keywords: Vadībzinātne