Brasilija, sewischķi Deenwidus-Braslija [Brazīlija, sevišķi Dienvidu Brazīlija] - Zālīte, Pēteris (P. Bērziņa grāmatu pārdotava, 1890)
Fraktūras burti, vecajā ortogrāfijā.
Brazīlija, sevišķi Dienvidu Brazīlija
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Earth sciences; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Human geography, economic geography; Brazīlija - ģeogrāfija; Reģionālā ģeogrāfija - Brazīlija; Ekonomiskā ģeogrāfija - Brazīlija; Iedzīvotāji - Brazīlija; Brazil - geography; Regional geography - Brazil; Economic geography - Brazil; Human population - Brazil