Fizikas un matemātikas zinātņu doktors Arnolds Lepins: biobibliogrāfiskais rādītājs - Pridāne, Zane (Latvijas Universitāte, 1990)
Biobibliogrāfiskajā rādītājā ietverti fizikas un matemātikas zinātņu doktora profesora Arnolda Lepina publicētie darbi no 1952.gada līdz 1991.gadam, kā ari uzrādīta literatūra par viņu.
Доктор физико-математических наук Арнольд Янович Лепин: биобиблиографический указатель
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS; Matemātikas zinātņu profesori Latvijas Univesitātē; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes profesori; Matemātika - bibliogrāfiskais rādītājs; Matemātiskā fizika - bibliogrāfiskais rādītājs; Diferenciālvienādojumi - bibliogrāfiskais rādītājs; Robežproblēmas (diferenciālvienādojumi) - bibliogrāfiskais rādītājs; Differential equations - bibliographical index; Boundary value problems (differential equations) - bibliographical index; Дифференциальные уравнения - библиографический указатель; Professors of the Latvian University; History of the University of Latvia; Biobibliogrāfiskie rādītāji