Multimediju izmantošana runāšanas prasmju attīstīšanai biznesa studijās - Lācis, Jēkabs (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darba tēma “Multimediju izmantošana runāšanas prasmju attīstīšanai biznesa studijās” tika izvēlēta, jo tehnoloģiju straujās attīstības dēļ, mācīšanās, izmantojot multimediju, kļūst aizvien populārāka. Secinājumi tiek izdarīti, balstoties uz rezultātiem, kas tika iegūti atsevišķo gadījumu pētījumā. Tiešsaistes vide nodrošina iespēju katram studentam mācīties, izmantojot tos rīkus, kas ir piemērotāki viņam/viņai.

The theme of the Bachelor Paper “Applying Multimedia to Speaking Skill Development in Business Studies” has been chosen because of the increasing rate of technological development and its increasing use in the learning process. Concussions are made based on the results obtained during the case study. The online environment provides the opportunity for every learner to study by applying the tools which best suit every particular learner at his/her best pace.
Applying Multimedia to Speaking Skill Development in Business Studies
Keywords: Valodniecība; multimedija; tiešsaiste; bizness; triangulācija; mājaslapa