Namu apsaimniekotāja informācijas sistēma - Znotiņš, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt namu apsaimniekotāja informācijas sistēmas prototipu, kas nodrošinātu dzīvojamo māju pārvaldības procesu izpildi. Izstrādātajā sistēmā tiek glabāta informācija par namu apsaimniekotāja pārvaldītajām dzīvojamām mājām, dzīvokļu īpašniekiem, patērētajiem resursiem, izrakstītajiem rēķiniem un veiktajiem maksājumiem. Sistēma nodrošina iespēju elektroniski iesniegt skaitītāju rādījumus, sazināties dzīvojamo māju pārvaldniekiem un dzīvokļu īpašniekiem, automātiski veidot un piegādāt rēķinus.

The aim of this work is to develop a prototype of residential building management system that would provide means to perform residential building management processes. The developed system stores information about residential buildings, apartment owners, consumed resources, written bills and made payments. This system enables electronic submission of meter indications, communication among building managers and apartment owners, automated creation and delivery of bills.
Residential Building Management System
Keywords: Datorzinātne