Datizrace ORACLE vidē - Liepiņa, Ilze (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darbā tiek apskatīts datizraces process, kā arī sniegts ieskats par galvenajiem datizraces procesa soļu – datu atlases, datu pirmapstrādes, modeļa izvēles, modeļa novērtējuma – uzdevumiem. Tāpat darbā tiek apskatītas Oracle datizrace (Oracle Data Mining) tehnoloģijas piedāvātās iespējas datizraces veikšanai – atbalstītie algoritmi, izvēlēto modeļu plusi un mīnusi.

In the bachelor the process of data mining is described, as well given brief view of main tasks for data mining steps – data selection, data preprocessing, model choice, model evaluation. Also in this paperwork offered possibilities – supported algorithms, pros and cons for chosen models – for data mining processing with Oracle Data Mining technology are considered.
Data Mining in ORACLE Environment
Keywords: Datorzinātne