Fotogrāfijas vortāls "1/60 sekundes" - Briedis, Oskars (Latvijas Universitāte, 2007)
Fotogrāfijas vortāls “1/60 sekundes” ir vieta, kurā cilvēki (reģistrēti lietotāji), kas interesējas par fotogrāfiju un paši fotografē, varēs publicēt savas bildes un vērtēt citu autoru darbus. Fotogrāfijas varēs vērtēt, nosakot radošo ideju un tehnisko kvalitāti, kā arī komentēt. Bildes būs iespējams atlasīt pēc autora lietotāja vārda. Lietotāji varēs arī pievienot dažādus rakstus par fotogrāfiskām tēmām.

Photographic vortal “1/60 sec” is a place for people (registered users) who are interested in photography. There they will be able to publish their works and rate pictures made by other photographers. Pictures will be rated with one mark for technical quality and one for creativeness. It will be also possible to add a comment. Search option will help to find photos you want. Users will have the opportunity to post their articles on photography subject.
Photographic vortal "1/60 sec"
Keywords: Datorzinātne