SIA "JDL" uzņēmējdarbība un tās attīstības perspektīvas - Tropa, Ita (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darba mērķis ir raksturot apzaļumošanas pakalpojumu tirgus situāciju un noteikt uzņēmuma SIA „JLD” darbības pilnveidošanas un attīstības iespējas. Analizējot apzaļumošanas pakalpojumu tirgu, tā dalībniekus un nosakot SIA „JLD” vietu konkurentu vidū, autore nonākusi pie secinājuma, ka ir nepieciešams pircējus aktīvāk informēt par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem un popularizēt zīmolu, lai varētu veiksmīgāk darboties konkurences apstākļos. Atslēgas vārdi: apzaļumošana, uzņēmējdarbības vide, saimnieciskās darbības paplašināšana.

Purpose of this bachelor thesis is to describe market situation of greening services and define opportunities for company JLD, SIA operations improvement. Analyzing market for greening services author has concluded that is it necessary to inform customers more active about services given by the company and develop brand awareness in order to be more successful in the competitive environment. Key words: greening, entrepreneurship environment, development of commercial activities.
Ltd. "JDL" business, it's development aspects
Keywords: Ekonomika