Augstskolu informācijas sistēmas modulis docētājiem - Babris, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt Latvijas Universitātes Informatīvās Sistēmas moduli docētājiem un dokumentācijā aprakstīt programmatūras prasības un projektējumu. Produkts izstrādāts Oracle datu bāzes serverī PL/SQL valodā, tīmekļa izstrādei lietots JavaScript, Vue.js. Sistēmas modulis nodrošina pārbaudījumu protokolu un citu elektroniski parakstāmo dokumentu pārvaldību. Augstskolu kursu docētāji var skatīt un labot pārbaudījumu kārtošanas datus, slēgt un nodot protokolus elektroniskai parakstīšanai. Studenti un darbinieki var skatīt parakstāmos un parakstītos dokumentus vienuviet. Sistēmas moduļa tīmekļa lapu veidošana balstīta uz izstrādātu tīmekļa elementu satvaru, kas nodrošina programmkoda atkalizmantošanas iespēju.

The purpose of the qualification paper is to develop the University of Latvia Information System module for lecturers and to describe the software requirements and design in the documentation. The product is developed on Oracle database server in PL/SQL language, and JavaScript, Vue.js are used for web development. The system module provides management of examination reports and other electronically signed documents. Lecturers of university courses can view and edit examination data, close and submit reports for electronic signing. Students and staff can view signed documents in one place. The creation of web pages of the system module is based on the developed framework of web elements, which provides the possibility to reuse the program code.
University information system module for lecturers
Keywords: Datorzinātne; augstskolas; PL/SQL; Vue.js; tīmekļa vietne; Bootstrap