Par kritiku - Lautenbahs-Jūsmiņš, Jēkabs (My University, 1889)
Pretraksts Teodora Zeiferta pret Jēkaba Lautenbahu vērstajai kritikai. Polemika 1888. un 1889. g. “Austrumā”.
Manuskripts rokrakstā.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Literatūrkritika; Latviešu literatūras kritika; Latviešu literatūras vēsture; Lettische Literaturgeschichte; Latvian literature - history; Rokrakstu kolekcija