Dizaina un tehnoloģiju mācību metodika - Urdziņa-Deruma, Māra; Šelvaha, Lolita; Kokina-Lilo, Mārīte (LU Akadēmiskais apgāds, 2020)
Grāmata paredzēta LU PPMF dizaina un tehnoloģiju skolotāja apakšprogrammas studiju kursam “Tehnoloģiju jomas mācību metodika”. Mācību līdzeklis sastāv no 13 nodaļām, kurās aplūkoti dizaina un tehnoloģiju mācību metodikas jautājumi saskaņā ar pāreju uz jaunu mācību priekšmetu “Dizains un tehnoloģijas”.
Keywords: Tehnoloģiju joma; Dizains un tehnoloģijas; Mācību metodika; Batika; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::TECHNOLOGY