Tas Ahboļudahrsneeks, jeb pilniga Pamahzischana wissadus augligus Dahrsakohkus audsinaht un kohpt ; Latweescheem par Pamuddinaschanu sarakstita [Tas ābolu dārznieks] - Zigra, Johann Hermann; Cīgra, Jānis Ērmanis (J. F. Stefenhāgens un dēls, 1803)
Tulkots no vācu valodas. Oriģināls: "Der Baumgärtner, oder ausfürliche Anweisung zur Obstbaumzucht". Tulkotājs: [M. Stobe].
Tas āboļu dārznieks jeb pilnīga pamācīšana visādus auglīgus dārza kokus audzināt un kopt ; latviešiem par pamudināšanu sarakstīta no Jāņa Ērmaņa Cīgra, precēšanas dārznieka
Keywords: Research Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING; dārzkopība; koku stādīšana; koku sulu tecināšana; kokaugu audzēšana; dārzkopības literatūra. 19. gs.