Evaņģeliji un psalmi: - Zeps, Dainis (My University, 2023)
Mācību materiāls iekļauj Jaunās Derības un Psalmu atsevišķas nodaļas no Peshitas (klasiskā sīriešu val.) paralēli ar citām bibliskajām valodām, kur dažām nodaļām pievienota leksiskā atslēga.
Keywords: semitic languages, Peshitta, Biblical languages, lexical key