Projekts: Nekustamo īpašumu apsaimniekošanas uzņēmuma izveide - Lasks, Renārs (Latvijas Universitāte, 2013)
Projekta ideja ir izveidot nekustamo īpašumu apsaimniekošanas uzņēmumu, kas sākotnēji nodarbotos ar sev piederoša namīpašuma izīrēšanu un apsaimniekošanu Rīgas pilsētā. Attīstoties uzņēmums plāno piedāvāt arī apsaimniekošanas pakalpojumus uz līguma pamata gan Rīgā, gan tās apkārtnē. Papildus minētajam plānots sniegt arī dažādas konsultācijas par nekustamā īpašuma nozari un māju apsaimniekošanu, kā arī nākotnē piedāvāt juridiskās konsultācijas un rīkot seminārus. Lai realizētu projektu ir nepieciešams izveidot nekustamo īpašumu apsaimniekošanas uzņēmumu, atjaunot un piemērot esošo māju, lai tā atbilstu izvirzītajām prasībām, kā arī iznomāt dzīvojamo ēku īrniekiem.

The aim of the project is to establish a property management company which would initially run a business in direction of leasing and managing a self-owned house in premises of Riga city. After expansion it is planned to offer a management services on agreement basis in Riga city and near premises. In addition it is planned to offer advisory services about real estate sector and property management. In future it is also planned to offer legal consultations as well as to organize seminars about real estate sector. To implement the project several steps have to be done. It is necessary to establish a property management company, to reconstruct existing building to meet all project criteria and to lease the building to tenants.
Project: The establishment of property management company
Keywords: Finanses un kredīts